Partneri

Infrastrukturna rješenja

SUSE Linux Enterprise Server (SLES) je prilagodljiva i laka za upravljanje platforma Linux poslužitelja koja programerima i administratorima omogućuje implementaciju poslovno kritičnih radnih opterećenja lokalno, u oblaku i on edge. SUSE Linux Enterprise Server operativni je sustav koji je prilagodljiv svakom okruženju – optimiziran za performanse, sigurnost i pouzdanost.

Red Hat® Enterprise Linux® vodeća je svjetska poslovna Linux platforma. Red Hat operativni je sustav (OS) otvorenog koda namijenjenih poduzećima svih veličina i područja djelovanja. To je temelj iz kojeg možete primjeniti postojeće aplikacije i uvesti nove tehnologije – fizičkim virtualnim, kontejnerskim i svim vrstama okruženja u oblaku.

VMware je vodeći pružatelj usluga za virtualne strojeve koji nudi različite i virtualne aplikacije. Koriste se za virtualizaciju stolnih računala i virtualizaciju poslužitelja. Omogućujući digitalne inovacije s kontrolom sustava. Softver pruža slobodu i fleksibilnost koja je tvrtkama potrebna za izgradnju budućnosti.

Proxmox Virtual Environment je rješenje za upravljanje virtualizacijom poslužitelja otvorenog koda temeljeno na QEMU/KVM i LXC. Možete upravljati virtualnim strojevima, spremnicima, visoko dostupnim klasterima, pohranom i mrežama s integriranim web sučeljem jednostavnim za korištenje ili putem CLI-a.

Sigurnosna rješenja

ManageEngine je inovativni proizvođač Enterprise IT softvera za upravljanje, koji tvrtkama diljem svijeta nudi vrhunsku funkcionalnost za upravljanje mrežom i uređajima po isplativim cijenama. S više od 40.000 kupaca diljem svijeta, ManageEngine je najbrže rastuća alternativa tradicionalnim okvirima za upravljanje mrežom.

MobileIron UEM je prva sigurnosna platforma namijenjena za administriranje mobilnih uređaja. Pomoću MobileIron usluge organizacije mogu brzo i jednostavno integrirati i zaštiti uređaje iOS-a, MacOS-a, Android-a i Windows-a u svom poslovnom okruženju te im na daljinu postaviti sve sigurnosne konfiguracije i aplikacije.

Napretkom cyber prijetnji, potrebno je i što brže otkrivanje i otklanjanje opasnosti konstantnim nadzorom i sigurnosnom analizom. Pružamo vam potrebne mogućnosti praćenja i otkrivanja prijetnji, upada i anomalija u ponašanju Wazuh rješenjem.

Acunetix je web sigurnosni skener koji nudi pregled svih aspekata sigurnosti organizacije. Omogućava vam da preuzmete kontrolu nad sigurnošću svih svojih web aplikacija, web usluga i API-ja kako biste osigurali dugoročnu zaštitu. Acunetixov mehanizam za skeniranje je globalno poznat i pouzdan zbog svoje nenadmašive brzine i preciznosti.

Proizvodi tvrtke Tenable Network Security namijenjeni su otkrivanju i upravljanju ranjivostima te procjeni rizika ugroženosti. Osiguravaju korisnicima neprekidnu vidljivost i kontekst aktivnosti, bilo unutar mreže ili prema izloženim resursima, čime omogućuju poduzimanje pravovremenih koraka u zaštiti organizacije.

Pridružite se milijunima korisnika diljem svijeta koji vjeruju u Bitdefender nagrađivani antivirusni softver koji im štiti sve uređaje, podatke i identitet od svih vrsta internetskih napada. Bitdefender antivirusni proizvodi pružaju vrhunsku, proaktivnu zaštitu na svim razinama, od e-mail prijetnji do napada na online bankarske sustave.

Usporedite Bitdefender proizvode i saznajte kako možete imati koristi od naprednih mjera zaštite i bogatih značajki, uključujući sustav protiv krađe, firewall, roditeljsku kontrolu, online pohranu i sinkronizaciju, zaštitu profila društvenih mreža i još mnogo toga. Bilo da ste početnik ili stručnjak, roditelj ili igrač, odaberite antivirusnu zaštitu koja je najbolji izbor za vas!

Unitrends nudi širok spektar hardverskih i softverskih uređaja za izradu sigurnosnih kopija i obnavljanje poslovnih podataka i aplikacija. Kako bi se zadovoljili složeni zahtjevi modernih podatkovnih centara, rješenja Unitrends pružaju cjelovitu zaštitu i trenutni oporavak podataka iz svih fizičkih i virtualnih sustava. Osim sigurnosne kopije i oporavka od katastrofe, Unitrends se bavi i temama kontinuiteta poslovanja i clouda.

Sophos proizvodi antivirusne i enkripcijske programe gotovo 30 godina. Danas Sophos proizvodi pomažu osigurati mreže koje koristi 100 milijuna ljudi u 150 zemalja i 100.000 poduzeća, uključujući i Pixar, Under Armour, Northrop Grumman, Xerox, Ford, Avis, i Toshiba. Kako složenost IT mreža raste, Sophos je usmjeren na razvoj jednostavnih i pouzdanih IT sigurnosnih rješenja. Pravilna sigurnosna strategija mora sadržavati rješenja za mrežu, poslužitelje i uređaje – sve uređaje – lako upravljiva kroz oblak.

Uredska produktivna rješenja

Nitro Pro je aplikacija koja se koristi za stvaranje, uređivanje, potpisivanje i osiguranje datoteka i digitalnih dokumenata u Portable Document Format (PDF). Nitro omogućuje standardizaciju rješenja, pružajući veću produktivnost zaposlenika, sigurnost dokumenata, 100% digitalan rad i održivost poduzeća.

Seafile je rješenje za sinkronizaciju i dijeljenje datoteka otvorenog koda dizajnirano za visoku pouzdanost, performanse i produktivnost. Sinkronizirajte, dijelite i surađujte na različitim uređajima i timovima. Izgradite bazu znanja svog tima pomoću Seafileove ugrađene Wiki značajke.

Foxit je vodeći pružatelj inovativnih PDF proizvoda i usluga, pomažući zaposlenicima pri povećanju produktivnosti. Foxit se bavi potrebama tri različita tržišna segmenta. Za produktivnost krajnjih korisnika, Foxit nudi, jednostavan za korištenje, alat za stolna računala, mobilne aplikacije i usluge u oblaku kako bi zaposlenici bili što produktivniji. Foxit-ova rješenja omogućuju zaposlenicima da u svoje aplikacije ugrade moćnu PDF tehnologiju. Za automatizaciju poduzeća, Foxit nudi poslužiteljski softver za upravljanje velikim PDF dokumentima.

TeamViewer je sveobuhvatno rješenje za udaljen pristup na daljinu, kontrolu i podršku koje radi s gotovo svim desktop i mobilnim platformama, uključujući Windows, macOS, Android i iOS. TeamViewer vam omogućuje pristup računalima ili mobilnim uređajima na daljinu koji se nalaze bilo gdje u svijetu, a povezani su na internet na način da ih koristite kao da ste tamo. Osim toga, možete se daljinski povezati na poslužitelje, komercijalne strojeve i IoT uređaje s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme putem naše sigurne globalne mreže za daljinski pristup.