Partneri


Infrastrukturna rješenja

SUSE Linux Enterprise Server (SLES) je prilagodljiva i laka za upravljanje platforma Linux poslužitelja koja programerima i administratorima omogućuje implementaciju poslovno kritičnih radnih opterećenja lokalno, u oblaku i on edge. SUSE Linux Enterprise Server operativni je sustav koji je prilagodljiv svakom okruženju – optimiziran za performanse, sigurnost i pouzdanost.

Red Hat® Enterprise Linux® vodeća je svjetska poslovna Linux platforma. Red Hat operativni je sustav (OS) otvorenog koda namijenjenih poduzećima svih veličina i područja djelovanja. To je temelj iz kojeg možete primjeniti postojeće aplikacije i uvesti nove tehnologije – fizičkim virtualnim, kontejnerskim i svim vrstama okruženja u oblaku.

VMware je vodeći pružatelj usluga za virtualne strojeve koji nudi različite i virtualne aplikacije. Koriste se za virtualizaciju stolnih računala i virtualizaciju poslužitelja. Omogućujući digitalne inovacije s kontrolom sustava. Softver pruža slobodu i fleksibilnost koja je tvrtkama potrebna za izgradnju budućnosti.

Proxmox Virtual Environment je rješenje za upravljanje virtualizacijom poslužitelja otvorenog koda temeljeno na QEMU/KVM i LXC. Možete upravljati virtualnim strojevima, spremnicima, visoko dostupnim klasterima, pohranom i mrežama s integriranim web sučeljem jednostavnim za korištenje ili putem CLI-a.