SUSE Linux Enterprise Server (SLES) vrhunski je, siguran operativni sustav poslužitelja otvorenog koda, izgrađen za pokretanje fizičkih, virtualnih i u oblaku temeljenih kritičnih radnih opterećenja. Operativni sustav dodatno podiže razinu pomoći organizacijama da ubrzaju inovacije, poboljšaju pouzdanost sustava, udovolje strogim sigurnosnim zahtjevima i prilagode se novim tehnologijama.

SUSE Linux Enterprise Server je prilagodljiva i laka za upravljanje platforma Linux poslužitelja koja programerima i administratorima omogućuje implementaciju poslovno kritičnih radnih opterećenja lokalno, u oblaku i na rubu. SUSE Linux Enterprise Server operativni je sustav koji je prilagodljiv svakom okruženju – optimiziran za performanse, sigurnost i pouzdanost.

Suvremeni i modularni OS pomaže pojednostaviti vaše IT okruženje, modernizirati vašu IT infrastrukturu i ubrzati inovacije uz angažirajuću platformu za programere. Kao rezultat toga, lako možete implementirati i prenijeti poslovno kritična radna opterećenja u lokalnim i javnim cloud okruženjima. SUSE Linux Enterprise Server pojednostavljuje vaše napore za pokretanje u oblaku. Izgrađen je za hibridnu implementaciju i okruženje s više oblaka, tako da radna opterećenja možete pokretati bilo gdje – fizički, virtualno, lokalno ili u oblaku. Dostupne su slike u oblaku – optimizirane i spremne za pokretanje.

Najbitnije značajke

Slobodno i jednostavno implementirajte i prenesite poslovna kritična radna opterećenja u širokom rasponu lokalnih okruženja i okruženja u oblaku.