Upravljanje infrastrukturom

Je li vaša infrastruktura prilagodljiva koliko bi trebala biti? Provodite li previše vremena rješavajući probleme, a niste usredotočeni na budućnost?

Synnefo Usluga upravljanja infrastrukturom smanjuju troškove i povećavaju učinkovitost kroz tehnološke inovacije i fokus na visokokvalitetni dizajn usluga. Naše usluge prate naše principe, najbolju ekološku praksu i industrijalizirani pristup tehničkom dizajnu. Kombinirajući naš jedinstveni pristup Lean metodama i ostvarivanju prednosti, u mogućnosti smo zajedno s vama izraditi plan za optimizaciju IT infrastrukture, poslovanja i prostora. Zatim ovaj plan puta povezujemo s jasno definiranim poslovnim pogodnostima koje se mogu pratiti tijekom trajanja ugovora. Konsolidiramo, standardiziramo, automatiziramo i virtualiziramo sustave koristeći odgovarajuće usluge u oblaku kao i na infrastrukturi u vlasništvu korisnika kako bismo stvorili i isporučili učinkovit, jeftin i fleksibilan IT diljem svijeta.

Red Hat

Nudimo usluge nabave računalne i mrežne opreme kao i licence za njihovo korištenje.
Uz samu nabavu opreme nudimo usluge implementacije i održavanja IT sustava.
Održavanje sustava uključuje održavanje cijelokupne hardverske opreme kao i samog softvera (Windows Server, SUSE, RedHat i dr.).
Također, nudimo usluge korisničke podrške Vašim zaposlenicima za nesmetan i maksimalno efikasan rad tvrtke. U korisničku podršku uz računala ubrajaju se i printeri, mrežna oprema i sl.
Nudimo korisničku podršku (udaljena ili na lokaciji korisnika, s i bez SLA) sa paušalnim ugovorom ili po intervenciji.

Kvalitetna informatička infrastruktura je neophodna za neometano i uspješno poslovanje svake tvrtke. Ovisno o vašim potrebama uz našu pomoć izaberite neka od rješenja koja vam nudimo. Linux operativni sustav fleksibilan je za rad s većinom web aplikacija.

Red Hat® OpenShift® je sigurnosna korporativna platforma Kubernetes spremnika spremna za poduzeće s automatiziranim operacijama za upravljanje hibridnim postavljanjem u oblak. Red Hat OpenShift optimiziran je za poboljšanje produktivnosti programera i promicanje inovacija.

Pomaže vam u standardizaciji različitih okruženja, razvijanju aplikacija u izvornom oblaku te integriranju, automatizaciji, osiguranju i upravljanju složenim okruženjima uz nagrađivanu podršku, obuku i usluge savjetovanja te je namjenjen tvrtkama svih veličina i industrija te je najveći distributer Linux operativnih sustava.

Razvijajte svoje aplikacije jezikom i alatima koje želite. Red Hat OpenShift uključuje unaprijed stvorene predloške aplikacija za brzi početak koji vam omogućuju da jednim klikom izradite i implementirate jezike aplikacija, okvire i baze podataka – Java, Node.js, .NET, Ruby, Python, PHP i razne druge.

Red Hat OpenShift uključuje Linux operativni sustav korporativnog razreda, vrijeme izvođenja spremnika, umrežavanje, nadzor, registraciju i rješenja za provjeru autentičnosti i autorizacije. Automatizirajte upravljanje životnim ciklusom kako biste dobili povećanu sigurnost, prilagođena operativna rješenja, jednostavne operacije clustera i prenosivost aplikacija.

Red Hat Enterprise Linux proširuje vašu hibridnu cloud infrastrukturu, preko stotina tisuća čvorova i linkova diljem svijeta. Stvorite OS optimizirane za edge, smanjite prekide radnog opterećenja uzrokovana ažuriranjima OS-a, učinkovitije prenesite ažuriranja sustava i imajte povjerenja u automatske provjere stanja sustava i vraćanja podataka.

Suse

SUSE Linux Enterprise Server (SLES) vrhunski je, siguran operativni sustav poslužitelja otvorenog koda, izgrađen za pokretanje fizičkih, virtualnih i u oblaku temeljenih kritičnih radnih opterećenja. Operativni sustav dodatno podiže razinu pomoći organizacijama da ubrzaju inovacije, poboljšaju pouzdanost sustava, udovolje strogim sigurnosnim zahtjevima i prilagode se novim tehnologijama.

Suvremeni i modularni OS pomaže pojednostaviti vaše IT okruženje, modernizirati vašu IT infrastrukturu i ubrzati inovacije uz angažirajuću platformu za programere. Kao rezultat toga, lako možete implementirati i prenijeti poslovno kritična radna opterećenja u lokalnim i javnim oblačnim okruženjima. SUSE Linux Enterprise Server pojednostavljuje vaše napore za pokretanje u oblaku. Izgrađen je za hibridnu implementaciju i okruženje s više oblaka, tako da radna opterećenja možete pokretati bilo gdje – fizički, virtualno, lokalno ili u oblaku. Dostupne su slike u oblaku – optimizirane i spremne za pokretanje.

Windows Server

Windows Server je linija operativnih sustava koje Microsoft posebno stvara za korištenje na poslužitelju. Poslužitelji su iznimno moćni strojevi koji su dizajnirani da rade neprestano i osiguravaju resurse za druga računala. To znači da se u gotovo svim slučajevima Windows Server koristi samo u poslovnim okruženjima.

Windows Server je platforma za izgradnju infrastrukture povezanih aplikacija, mreža i web usluga. Kao administrator Windows Servera, pomogli ste u postizanju poslovnih ciljeva održavajući infrastrukturu sigurnom, dostupnom i fleksibilnom. Windows Server bio je temelj Microsoftovog ekosustava i danas nastavlja pokretati hibridnu mrežu u oblaku.

Microsoft Windows Server poslužiteljski je operativni sustav s velikim brojem značajki, povezanih aplikacija, mreža i web usluga, od radne grupe do podatkovnog centra učinit će vašu tvrtku mnogo učinkovitijom, sigurnijom i jednostavnijom za upravljanje na području informacijskih tehnologija. Koristite Windows Server kao file server za dijeljenje datoteka unutar tvrtke, radite na daljinu i zadržite sve vaše osjetljive podatke sigurnim, pouzdanim i visoko stabilnim.